Hallo … ik ben Steven Godefridi!

Als actief marathonloper en ultrarunner ben ik er steevast van overtuigd dat voeding wel degelijk een prestatiebepalende rol speelt tijdens het sporten. Want de juiste voeding kan ertoe bijdragen dat een atleet nog beter gaat presteren. Vanuit mijn ervaring en enthousiasme begeleid ik sporters van alle niveaus bij het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek. Daarom hanteer ik steeds een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

Na mijn studies als kok ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige met verdere specialisatie in de sportvoeding via Erasmus Hogeschool Brussel. Daarnaast volg ik ook nog een extra navorming Advanced Sports Nutrition aan Barca Innovation HUB Universitas. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring binnen de sportwereld, voornamelijk met duur- en teamsporters.

Momenteel ben ik trotse zaakvoerder van Steven Godefridi | Sports Nutrition en krijg ik regelmatig de kans om aan verschillende ambitieuze projecten op sportgebied mee te werken.

Fuel Your Performance

Steven Godefridi – info@fuelyourperformance.bewww.fuelyourperformance.be – 0473 129 723