Hallo … ik ben Steven Godefridi!

Als gepassioneerd sporter vind ik een gezond voedingspatroon gewoon ontzettend belangrijk. Na mijn studies als kok ben ik dan ook een opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen met een verdere specialisatie in sportspecifieke voeding. Mijn doel: mensen adviseren, coachen en motiveren naar een fitte en gezonde levensstijl die haalbaar is voor iedereen alsook beginnende, recreatieve en meer competitieve sporters begeleiden naar betere prestaties door middel van de juiste voeding.

Buiten de dagelijkse bezigheden als voedingsadviseur neem ik ook mensen onder mijn spreekwoordelijke vleugels die graag hun sportieve doelen of dromen werkelijkheid willen zien worden. Zo kan ik jou begeleiden bij het starten met joggen, voorbereiden op een halve of hele marathon, … Daarnaast schrijf ik bovendien artikels voor het tweemaandelijkse magazine running.be waarin tips and tricks rond gezonde voeding uiteraard centraal staan.

Wil jij samen met mij werken aan een fitte en gezonde levensstijl of jouw sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Fuel Your Performance

Steven Godefridi – info@fuelyourperformance.bewww.fuelyourperformance.be – 0473 129 723