FIT FUN sessies

Dag sportievelingen,

2016 staat voor InBalansHaacht in het teken van BEWEGEN. Samen actief en plezierig naar uw persoonlijk doel toewerken is onze passie.

Dankzij ons nieuwe FIT en FUN concept is dit NU mogelijk. Onze unieke buitenbeweegtuin brengt jong en oud samen met één doel: Uw GEZONDHEID bevorderen. Kosten noch moeite werden gespaard om het geheel tot een goed idee te volbrengen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak uw favoriete keuze

Unknown

MOGELIJKHEDEN

Fit Food Fun

Met leuke beweegoeferingen en lekkere gezonde snacks geven wij een duwtje in de rug om op een toffe manier aan uw gezondheid te werken.

Fit Fun Shape

Samen sporten en op een plezierige manier werken aan je coördinatie, bewegelijkheid, snelheid, je mentale en fysieke fitheid. Fit Fun shape laat zien dat sport, plezier en gezondheid samen kunnen gaan. Het volgen van deze sessie brengt je lichaam mooi in shape.

Fit Fun 55 plus 

Werken aan je lenigheid, coördinatie en uithouding op een ontspannen manier samen met leeftijdsgenoten. Uw vast moment om de spieren soepel te maken en de conditie op peil te houden. Deze sessies staan open van personen van 55 tot … jaar.

Fit Food Back

Een zwakke rug hoeft geen obstakel te betekenen naar sport hervatting toe. In deze sessie train je al je spiergroepen met individuele aandacht voor correcte lichaamshoudingen en bewegingen. De ideale workout om je rug weer in balans te brengen en je lichaam energierijker te maken tijdens het dagelijkse leven.

Fit Fun Extreme

Samen spoor je elkander aan om tot het uiterste te gaan. Dit werkt stimulerend en zorgt ervoor dat je de workout langer volhoudt. Fit Fun Extreme laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan je droomfiguur en topconditie.

Fit Fun Sport

Je sportclub fysiek nar een hoger level tillen is de doelstelling. Blessurepreventie is een noodzaak.